zdrasti iwancho, kak e w bg-to???
ta kakto sigurno si widial maila na organizaciiata s miro se razbrahme i se zaehme s organiziraneto na OWO-to.dneska biahme w AAA i ni kazaha che ne mogat da ni dadat dannite na nowite bylgari (primerno maili), no pyk mojem da naprawim broshurki na angl i na nemski ezik i da gi ostawim pred AAA. Utre shte hodim , da de miro shte hodi, do ISO da pita i tam kakwo moje da se naprawi. s miro imam ugoworka utre da naprawim broshurkite , a syshto taka da pratim edin mail na laura cosulich s informaciiata ot broshurkite s molbata da gi razprati na nowite bylgari. Moje chast ot broshurkite da razlipim i iz samoto uni. Spored men e naj dobre prez celiia septemwri mesec da ima niakolko takiwa dati (za OWO) za po 2-3 chasa na den , moje i po malko ... a da ne e samo edin den, zashtoto kakto se doseshtate nowite bylgari idwat po razlichno wreme. emi maj towa e za sega...ako niako ima idejki da puska wyzmojno naj byrzo
P.S: ako ima niakoj ot organizaciiata, a i ne samo ot neia, kojto iska da se wkljuchi e dobre doshyl
samo da kaje