Напоследак съм се запалила и си свалям песнички от различни саундтраци... Да обменим опит. Кой ви е любимия такъв?
Последно си свалих този към Брокен Флауер и останах приятно изненадана
(:
24 Sep 2006 21:38
yurukov Мнения: 1370
Свали тези на Take the Lead. Много са яки - ремикси на стари песни от спортните танци и са се получили доста добре.
саундтрака на Розовата Пантер-а ) старата песен на нов глас ) култово
25 Sep 2006 0:09
eva longoria Мнения: 134
Саундтракът на Need For Speed Underground 2 е доста якичък.Но като се има предвид колко много я мразиш тази игра,Гери,не вярвам да ти допадне.Любим ми е обаче този на "Gone in 60 seconds"
Life is not measured by the breaths we take,but by the moments that take our breath away
25 Sep 2006 0:13
Afu-Ra Мнения: 341
Траковете към Fifa Street и Fifa Street 2 са лудница. Феновете на breakbeat-а ще оценят.
... if it's to be then it'll be ... but not before it's time ... it may not come when you wanted ... but it will be on time ...
25 Sep 2006 13:28
Юзбаши Мнения: 352
Нямам любим негов саундтрак, но цялостното му творчество е достойно за уважение - Дани Елфман. Човекът зад музиката на Batman 1 & 2, MIB 1 & 2, Симпсънс, Desperate Housewives, както и множество други филми.
Лонгория, саундтрака на "Gone in 60 seconds" е маниашки. Thumbs up!
If you a baller, nigga I'm a hall of famer
Lion tamer, with two fo'-fifth flamers
Understand, that yo' life's in danger
Didn't your momma, tell you not to talk to strangers
25 Sep 2006 14:05
Онбашията Мнения: 169
На мен любимият ми саундтрак е Lord of the rings
From far, from eve and morning and yon twelve-winded sky, the stuff of life to knit me blew hither: here am I. ...Now -- for a breath I tarry nor yet disperse apart -- take my hand quick and tell me, what have you in your heart.
25 Sep 2006 17:57
Geri Мнения: 301
eva longoria написа:
Саундтракът на Need For Speed Underground 2 е доста якичък.Но като се има предвид колко много я мразиш тази игра,Гери,не вярвам да ти допадне.Любим ми е обаче този на "Gone in 60 seconds"
Маги, музиката към играта ме караше изобщо да си мисля че все още има надежда
Иначе за гон ин сиксти секондс : супер як.
(:
25 Sep 2006 17:58
ktulu написа:
саундтрака на Розовата Пантер-а ) старата песен на нов глас ) култово
Мда. Предполагам. Само дето в ДЦ то е неоткриваем.
(:
25 Sep 2006 18:07
Afu-Ra Мнения: 341
Музика се тегли от SoulSeek-а... Има почти всичко.
... if it's to be then it'll be ... but not before it's time ... it may not come when you wanted ... but it will be on time ...
25 Sep 2006 18:08
Почти са ме шпернали...
(:
25 Sep 2006 19:37
yurukov Мнения: 1370
Може да си обменяте музика през ftp-то на този сървър. Адреса и user-a са на главната страница на галерията.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Не можеш да добавяш файлове към форума Можеш да сваляш файлове към форума