Ave,
kolko to4no CPs trqbvashe da izkarame za da zavurshim CE-to. Az si smqtah moite i gi izkarah 4e ste imam 185 CPs. Stigat li da mi dadat hartiikata da si obursha zadnika ? !?
Peeing your pants it like happiness,everyone can see it, but only you can feel its warmth.
04 Oct 2006 16:49
yurukov Мнения: 1370
Ами ако си изкарам изпитите от първите 4 семестъра и тези които сам си си ги набутал после, трябва да ти стигат. Ама е интересен въпрос. Че не може и Циглерката да питаме .
6to da ne moje ve? Principno si ima zakon , kolko to4no CPs minimum ti trebvat za da poluchish Bachelor Diploma v EU !
Peeing your pants it like happiness,everyone can see it, but only you can feel its warmth.
04 Oct 2006 17:00
Ами то и да има, то не значи че тя ще ги знае. Аз колко неща съм я питал, тя все ми казва да видя на сайта, а там няма кой знае какво. Виж кредите може да ги има, ама успех да ги анмериш.
Ей сега смятах точките и ми излязоха 164. Значи дипломната трябва да е 18. А някой знае ли дали мога да взема дипломна работа ако имам примерно 5-6 изпита до края.
dokolkoto znam nqma problem da pishesh bachelor thesis-a kogato si poiskash. Az ste go pravq v posledniqt moment. inac he thesis-a e :
12 CPs ... vij si vuv 5-6 Pruefungs-dokumenta kakvo pishe nai-otdolu :
Bachelor thesis : 400h/12 CPs...
18 Oct 2006 9:02
Верно че е 12 точки, пропуснал съм едни кредити там. Аз мисля да почна бакалавърската следващия зимен, защото изпитие за зимния ще ми свършат този семесър и няма какво да правя другия, а за летния имам още. Затова питам. Но има време до тогава и доста изпити за взимане, така че да не избързвам с плановете.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Не можеш да добавяш файлове към форума Можеш да сваляш файлове към форума