Не съм съгласна за 11 минути. Това е една от книгите на Коелю . която ме накара да се разочаровам от него като автор. Адски бозав роман (лично мнение). За Петата планина мога да кажа , че е много хубава книга и си струва да се прочете. Като сме заговорили за Коелю обаче е хубаво да споменем и останалите му творби ... Интересни , четат се лесно и са като приказка... На мен ми допадна много : Край река Пиедра седнах и заплаках , както и Вероника решава да умре.
А да забравих и класиката в жанра: Алхимикът
(:
28 Sep 2006 16:12
arterybg Мнения: 242
deleted
28 Sep 2006 17:47
Makedonski Мнения: 410
Стана интересно... в историята в 11 минути има доста ярка символика и отразява доста интересна част от женската психика... доста нелицеприятна история, но според мен добра провокация към читателите да се замислят... щеше да е интересно да има една анкета по въпроса. другите как възприемате книгата
28 Sep 2006 18:26
deleted
28 Sep 2006 19:02
mayaharia Мнения: 56
аз пък го научих покрай онази трагедия на еверест преди няколко години
живеем в моно свят
08 Oct 2006 5:50
deleted
08 Oct 2006 15:55
Geri Мнения: 301
arterybg написа:
Tova 4e e prostitutka ne q pravi po malko jena. Naprotiv... tq ne se otkazva i prodyljava da se bori istinska dokrai, koeto i pravi 4est. Razbira se i onq Ralf e istinski, razbira q, uspq da se dokosne do du6ata i, i ne be tam samo zaradi glupava nujda da zadovoli nagona si.
Geri, kaji koe mu e bozavoto na romana
Happy end-a.
(:
09 Oct 2006 9:17
Онбашията Мнения: 169
Абе защо всички манекенки и модели казват, че любимата им книга е Алхимикът ?
From far, from eve and morning and yon twelve-winded sky, the stuff of life to knit me blew hither: here am I. ...Now -- for a breath I tarry nor yet disperse apart -- take my hand quick and tell me, what have you in your heart.
09 Oct 2006 11:04
Онбашията написа:
Абе защо всички манекенки и модели казват, че любимата им книга е Алхимикът ?
Сигурно щото книгите му се четат лесно а пък и са интересни...Напомнят приказки.
(:
11 Oct 2006 3:47
ddd.
11 Oct 2006 20:33
Не съм я чела. Струва ли си?
(:
14 Oct 2006 1:17
mayaharia Мнения: 56
имаше едно интервю, в което въпросния автор обясняваше как следващата му книга ще бъде продадена в не знам си колко милионен тираж. и честно казано, адски много ме дразнят такива като него, които се ебават с литературата и т.н.
живеем в моно свят
14 Oct 2006 11:02
Юзбаши Мнения: 352
Ако пише хубави книги, нека ги продава в милионен тираж и печели достатъчно пари от това.
If you a baller, nigga I'm a hall of famer
Lion tamer, with two fo'-fifth flamers
Understand, that yo' life's in danger
Didn't your momma, tell you not to talk to strangers
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Не можеш да добавяш файлове към форума Можеш да сваляш файлове към форума