В добре известната на всички къща във Дармщат-Виксхаузен се освобождават две стаи. Ето и малко информация за тях :
стая №1
---------
- 16 кв.м., южно изложение, втори етаж, подходяща и за двойка
- собствена баня и тоалетна и малък килер
- трикрилен гардероб и две бюра
- наем + ток, вода и парно = 245 евро за един човек, 355 за двама
стая №2
---------
- 16 кв.м., юг, подземен етаж, прозорци с дневна светлина, добре осветена
- собствена баня и тоалетна и малък килер
- наем + ток, вода и парно = 205 евро
В къщата има кухня за общо ползване с всички необходими мебели и уреди (пералня, печка, микровълнова, съдомиялна, хладилници и т.н.), както и удобна всекидневна.
Има стационарен телефон и бърз интернет.
Малко повече информация за местоположението на къщата :
- Aldi, Penny, Toom, Edeka са на 10 минути разстояние
- до централна гара - 15 минути
- до центъра на Дармщат - 22 минути
- до Франкфурт - 40 минути
- редовен транспорт през 30 минути и в събота и неделя
Интересуващите се могат да ползват и този телефон за връзка :
0176-2316-4974
Наско
-------------------
Малка промяна в обстановката. За първата стая вече се намери човек. Най-вероятно някои от мебелите от тази стая ще се прехвърлят във втората. Така че за втората стая може да се разчита на едното бюро и може би гардероба.
25 Oct 2006 21:17
yurukov Мнения: 1370
Може и да се лъжа, но май съм ходил да го видя преди доста време. Това не беше ли там където автобусите бяха на 30 мин. и спираха след 9.
Не знам кога си ходил за последно, но откакто съм тука (една година) рейсовете са сутрин от 5:51 до 0:30 вечерта, включително събота и неделя. Спирката е на 50 метра от къщата. S3 също е с подобно разписание и гарата е на 8-10 минути пеша (с колело и за 2-3 минути се стига).
25 Oct 2006 22:19
yurukov Мнения: 1370
Споко, сигурно съм се объркал. Май съм се сетил за едни квартири.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Не можеш да добавяш файлове към форума Можеш да сваляш файлове към форума