Форумът

Начало Регни се Потребители Q&A
Подробно търсене    

Влез

Unbefristete EU-Arbeitsgenehmigung за студенти след 5 години

Форумът Филми и Телевизия Какви сериали следиш

Потребители писали по темата: yurukov, Geri, eva longoria, kkk, _|_VAL_|_, Юзбаши ... общо 21
      Часовете са в GMT + 1 Hour  
Създайте нова тема  Напишете отговор Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4

Какви сериали следиш
Автор Съобщение  

05 Jul 2006 10:20 Цитирайте
arterybg

Вижте профила на потребителя  
Изпратете лично съобщение

deleted

28 Oct 2006 19:21 Цитирайте
yurukov

Вижте профила на потребителя  SKYPE Адрес

Numb3ers - много як сериал. Много математика представена по достъпен начин и използвана за разрешаването на престъпления.

28 Oct 2006 21:24 Цитирайте
gafas

ave ti lud li si. ako stava duma za sustiqt serial za koito si mislq ,samo da dam primer s 1 ot malkoto epizodi , koito sum gledal. Matematikut iz4isli che ubiistvata rastat v geometrichna progresiq, sledovatelno ==> ubiecut e poveche ot 1. Prosto se gavrqt s horata deto sa sus < ot vishe obrazovanie , stoto nepoznatite im termini zvuchat interesno. ne znam, spored men seriala ne si struva.

Peeing your pants it like happiness,everyone can see it, but only you can feel its warmth.

17 Nov 2006 0:07 Цитирайте
yurukov

Heroes

Преди малко гледах първите 4 епизода. Излезли са до 8-ми. Много приятно сериалче с поглед към как се развиваме като хора и възможности. Малко фантастика с трилър и доста психология. Напомня на Unbreakable.

17 Nov 2006 4:50 Цитирайте
arterybg

ddd.

dd..

29 Nov 2006 16:20 Цитирайте
yurukov

4400 - не знам дали някой го е споменал досега. Наскоро започнах да го гледам и съм само на първи сезон. Напомня малко на Heroes, но развиват темата за свръх способностите по друг начин.

04 Jan 2007 11:18 Цитирайте
Makedonski

един сериал, за който с Никсъна си говорихме, че може спокойно да бъде наречен култов:
http://www.imdb.com/title/tt0295765/
http://www.mininova.org/tor/461675

Формата може да се отваря с VLC, а отделни епизоди можете да теглите с мTorren.

http://mapto-on.blogspot.com/

12 Feb 2007 19:10 Цитирайте
yurukov

Добавих кога излизат епизодите на около 13 сериала в календара отдясно. Поне това което пишеше в IMDB. Има инфо до около края на Март. Ако някой се сети за още сериали или намери инфо за нов епизод да го пусне. Само внимавайте да е точно това което е въведено, защото още не съм направил функция за изтриване и трябва да го правя на ръка.

Впрочем тази вечер няма да може да се въвеждат повече неща. От утре ще може. Изтрих някой неща наръка и тогава се заключва въвеждането, но от тук не мога да го отключа. Само не ме питайте защо На кво ти прилича .

16 Feb 2007 16:40 Цитирайте
mayaharia

братски отряд, ама това не е точно сериал май, защото са само 12 епизода и разглеждат един определен момент от втората световна, обаче не е типичният документален филм, защото е направен като най-обикновен филм.. в смисъл, пак е сериал, ама не е Confused

живеем в моно свят

16 Mar 2007 4:55 Цитирайте
yurukov

Дами и господа, имам една тъжна вест за поне част от вас - Stargate SG1 официално свърши. Тази седмица пуснаха последния епизод, който завърши епично и опрелено беше достоен край, макар че имаше все още въпроси и теми за развиване. Официалната версия за края е, че им излизало твърде скъпо на епизод. Може и да е вярно - все пак сериала стана страшно известен и с това актьорите искат повече пари.

Когато видях последния епизод не знаех, че е последен. Когато свърши обаче имах това чувство - твърде завършващ беше - обикновенно ги правят заинтригуващи за следващия сезон. Обзеха ме много кофти емоции, отчасти че бях толкова привързан, че ми е гадно че няма да го дават повече, отчасти точно че осъзнавам че съм бил привързан.

Мисля си обаче, че това е и добро нещо. Stargate има потенциала да стане следващия StarTrek. Вече има вариация - Atlantis - която продължава с пълна сила. Освен това мислят да правят два пълнометражни филма и евентуално още, точно като в StarTrek. Да не говорим, че Stargate постигна нещо което май никой сериал не е - не само 10 сезона, но и на края на последния да се чувстваш като в първия.

Може да ви се струва твърде сантиментално за някакво си сериалче, може и да е точно така, но всеки се привързва към нещо от телевизията в известна степен, а при мен това е Stargate.

16 Mar 2007 5:16 Цитирайте
yurukov

А сега искам да ви кажа нещо за американската цензура при сериалите. Когато търсех защо са спрели stargate, открих във форумите на scifi раздел за dark angel. За тези които не го занят - сериал с излезли 2 сезона; участва Джесика Алба и набира популярност по времето си по-бързо от stargate. За последното говори факта, че 7 години след като е спрян, феновете все още пишат всеки ден във форума му и пращат петиции до FOX, които са го правили.

Защо е спрян? Знае се, че е имало скриптове за целия 3-ти сезон. "Последния" епизод не завършва нищо - остават страшно много въпроси и е все едно да оставиш матрицата само с първата част. Някой казват, че било много скъпо, но интереса към първия сезон надхвърля повечето им сериали. Други, че нямало интерес към втория сезон - относно това намерих инфо, че всъщност пускали сериала през целия сезон в такова време, че фоновете не можели да го гледат - става дума петък вечер или през работно време. И помнете, че става дума за 2000-ната година - няма ставаляне от торенти и не се качваха още сериали по сървърите.

Защо е бил сложен тогава? Намерих една теза във форума им и там се казва, не знам колко е вярно, че Джесика сама го е казала в интервю. Това има общо със сюжета на филма - има успешна терористична атака над САЩ с електромагнитна бомба, която ги връща в 19-ти век. След това държавата се превръща в стана от третия свят с диктатурите си и насилието. Това е основата върху която нашето маце оцелява, но това не е важно. Важното е, че според самата Джесика, на някой от администрацията, и говоря за държавната, не им харесала идеята за представяне на загубилата САЩ. Не се вписвало с медиината им политика. FOX не искали да изпаднат в немилост и затова започнали да подкопават рейтинга на сериала докато не го спрели. И забележете, че за последното не е знаел никой от тези които са го правили.

Никой друг не е продължил сериала, защото fox пази правата и няма да ги продаде, защото не иска друг да спечели от това, а определено има пара във евентуално продължение.

Друго нещо - преди малко гледах Las Vegas 4/17 (не csi). В този сериал на няколко пъти са давали подкрепата си за власта в САЩ под формата на някой от филма да отиде горд на война или нещо подобно. В този епизод обаче, нееднозначно показват, че всички войници на САЩ се връщата от войните с кошмари и разбита психика (че как), че на армията не им пука от това и ги пуска отново и отново и че в САЩ може да се разминеш със сериини убииства стига да си достатъчно богат. Не прекалявам - направо ги казаха тези неща в прав текст. Когато ги чух първата ми мисъл беше, че просто няма начин да им дадат да продължат сериала точно заради цензурата горе. Работата е там, че този епизод завършва не с една или две интриги както по принцип свършват епизодите в края на сезон (за да има интерес към другия), а със цели 7. Просто няма начин да не стане въпрос, че ако това е спряно, значи има цензура. Просто няма измъкване.

17 Mar 2007 9:47 Цитирайте
prokletnica

Ооо, нищо чудно да са го спрели точно заради тъпата им политика от типа: Ние сме недосегаеми и супер велики...

Аз следя Лост и Призън Брейк, изгледах Декстър(ама той има само един сезон доколкото знам).

Madness is the gift that has been given to me.
      Нагоре  
Създайте нова тема  Напишете отговор Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4

Форумът Филми и Телевизия Какви сериали следиш
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
Не можеш да добавяш файлове към форума
Можеш да сваляш файлове към форума

Нагоре  

Страница 4 от 4