Имаше проблем в mysql сървъра и ги оправиха чак днес. Не се притеснявайте, че форума ще спре както стана с BGStadt - правя backup копия на данните всяка седмица така, че дори да се затрие сайта, мога за ден-два да го отворя на друг сървър. Информацията няма да се загуби.
А, не. Аз трудно приемам нещо навътре, освен ако не е на основата на етанола и метанола. Просто от тоя сървър почнаха да ме нервят много яко. Малко се получава все едно да съм си купил клавиатура, но за да използвам ctrl бутона да трябва да си доплатя. Ама като си свърша договоря ще мръдна на друг хост и се надявам че няма да има проблем с местенето на домейна, че ще ми е леееко нервно.
Конкретния проблем с тези е, че не искат да подновят mysql версията и в едни настройки на apache-то, които пречат на flash да качва файлове. Не, че не могат да ги направят промените, дори при mysql-а печелят, защото по-леко действа с запитванията, но искат да се кача на по-скъпа сметка, което нямам намерение да правя. Особенно при условие, че не печеля от сайта.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Не можеш да добавяш файлове към форума Можеш да сваляш файлове към форума