Здравейте мили мои талибанчета. Знам че отдавна не съм писал, ама тука видях тема за Бог и се наложи да си припомня паролата си...
Ся.. нека започнем по леко:
- Абе вие нормални ли сте бееее?
К'ви богове и простотии? В коя година живеете?
Едно време е "имало" богове, и е нямало как да "няма" щото иначе са падали глави. Тук-там инквизиции, тържествени масови погребения и горене на вещици. Хората са се сдухвали толкова много че за да защитят себе си и близките си са отгледали бая поколения след себе си - ограничени и малоумни. Сега живеем в 21 век, в който се доказа че в "светите писания" е пълно с боб и лайна. Няма място са религии в нашето време и колкото по-бързо бъдат забравени, толкова по-добре. Неизбежно е.
- Господим Крум, както вече сте забелязал, вече си запазих почетно място в Ада.
Но искам да ви дам един съвет, или по-точно да ви помоля нещо. Ако си вярвате в нещо и то ви помага някак - ОК. Keep it for yourself. Радвам се за вас наистина. Работата е там, че нас не ни интересува и не искаме да знаем. Моля Ви, не повличайте и други с вас към "Спасението". Все пак се стараем да очистим света от остарелите и вредни паразитни вярвания.
Между другото съм сигурен, че няма да получите кой-знае какви бонуси в Рая за всеки convert-нат човечец.
Вече съм виждал какво прави "Вашия" новооткрит бог със слабите хора и не е много приятна гледка. Знам че е леко егоистично, но не искам да виждам други такива.
cool, huh?
P.S. Хей, не искам да обидя никой ве.