Загазили сме я именно с нашия… “елит”, с нашата т.н.… “политическа класа”. Пък и с нашите… “интелектуалци” сме я загазили. И също, естествено, сме я загазили здравата с… “родната ни журналистика”. Нужно ли е да обяснявам защо? Питам, понеже който усеща как се гаврят с нас, на него обяснения не са нужни; а пък който не го усеща, на него никакви обяснения няма да помогнат. Иска се усет, без усет нищо не става. Явно много хора у нас яката са заспали, щом допуснахме така да ни се качат на главата: якото загазване се дължи на… здравото спане, не на нещо друго!
If you a baller, nigga I'm a hall of famer
Lion tamer, with two fo'-fifth flamers
Understand, that yo' life's in danger
Didn't your momma, tell you not to talk to strangers
Я духай бе боклук насран. Деби и малоумниците. Тва е най-мизерната и смрадлива самореклама която съм виждал. Кво толкова го рекламираш тоя блог? Ще го взема и ще си избърша гъза с него. Тва тука е форум, а не място за реклами.
From far, from eve and morning and yon twelve-winded sky, the stuff of life to knit me blew hither: here am I. ...Now -- for a breath I tarry nor yet disperse apart -- take my hand quick and tell me, what have you in your heart.
21 Jan 2007 8:17
angeligdb Мнения: 11
Онбашията написа:
angeligdb написа:
Юзбаши написа:
А продължението от блога - в книгата, нали?
Я си еби майката, нещастник!
А ти твоята майка ебеш ли я?
Я духай бе боклук насран. Деби и малоумниците. Тва е най-мизерната и смрадлива самореклама която съм виждал. Кво толкова го рекламираш тоя блог? Ще го взема и ще си избърша гъза с него. Тва тука е форум, а не място за реклами.
Това не е реклама, блога ми е достатъчно популярен, просто ми се иска да вдигна нивото на дискусията тук, предлагайки по-сериозни теми. Начинът, по който ти специално прие моите теми, е обясним или с това, че си привърженик на архаични комунистически убеждения (което е извинимо), или пък че злобата и злостта ти се определят от съзнание за вина, породено от интимни отношения със собствената ти майка - което е неизвинимо.
Това не е реклама, блога ми е достатъчно популярен, просто ми се иска да вдигна нивото на дискусията тук, предлагайки по-сериозни теми. Начинът, по който ти специално прие моите теми, е обясним или с това, че си привърженик на архаични комунистически убеждения (което е извинимо), или пък че злобата и злостта ти се определят от съзнание за вина, породено от интимни отношения със собствената ти майка - което е неизвинимо.
лелеее, в какво се забъркахме тук... а аз си мислех, че юруков цензурира форума. без да ви надценявам много, мисля че единствения ефект от такива диалози и сваляне на вашето собствено интелектуално ниво.
я по-добре се стегнете, щото ще пусна една тема за комуникационната култура подобна на тази, която пуснах за фанатизма ( http://yurukov.net/forum/viewtopic.php?t=1144 ). както се пее в една моя много любима песен "...не те заплашвам копеле, аз просто споделям..." ( http://mp3.359hiphop.com/details.php?file=298 )
Не, наистина не усещаме. От маргаритките, хипарските знаци и пушилката не можеш да прогледнеш...
22 Jan 2007 22:59
Makedonski Мнения: 410
Юзбаши написа:
Не, наистина не усещаме. От маргаритките, хипарските знаци и пушилката не можеш да прогледнеш...
то дето се вика на крив... ракета - космите и пречат.
а така или иначе, обръщението беше към хора, не към хейтъри
Аз кога съм казал нещо за майка ти бе травестит с травестит. Искаш ли да ти го тура в усатата и после да те убия? Недей да пишеш повче, защото ако пишеш, ше ти сера в устата и ше ми ядеш хуя !!
From far, from eve and morning and yon twelve-winded sky, the stuff of life to knit me blew hither: here am I. ...Now -- for a breath I tarry nor yet disperse apart -- take my hand quick and tell me, what have you in your heart.
23 Jan 2007 10:10
Makedonski Мнения: 410
Онбашията написа:
angeligdb написа:
Онбашията написа:
angeligdb написа:
Юзбаши написа:
А продължението от блога - в книгата, нали?
Я си еби майката, нещастник!
А ти твоята майка ебеш ли я?
Аз кога съм казал нещо за майка ти бе травестит с травестит. Искаш ли да ти го тура в усатата и после да те убия? Недей да пишеш повче, защото ако пишеш, ше ти сера в устата и ше ми ядеш хуя !!
Еййй, къде пък за една тенджера толкова много похлупаци се намерихте. Дет'се вика: гузен негонен бяга. А вие двамата, че сте на близки интелектуални нива започнах да разбирам едва когато си сложихте подобните никове във форума. Я се спрете, бе башии, че вече и смешни не сте.
Като не сме смешни защо продължаваш да четеш и да отговаряш?
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Не можеш да добавяш файлове към форума Можеш да сваляш файлове към форума