който спал - спал,
който ебал - ебал,
който пил водка с портокалов сок, разтворим витамин Calcium и парацетамол вътре - пил

(в тази връзка и развръзка - сори монха, ама ми беше интерестно как ще е на вкус

)
кратък преразказ:
[увод]
бла-бла-бла
[доказателствена част]
от класики като "радка пиратка" и "ой тигре тигре", през явно задължителната за Diebursch uber-тапотия "денонощен магазин" до "води ме в някоя квартална кръчма", няколко бири, водки, ракии, витамини, митамини и един чехъл прелетял 20 метра с скороста на пиян дественик разстоянието маса-WC, всичко си е geil lol
монхата демонстрира невероятни умения за играене на кючеци и гюбеци седнал

, Валерката показа недостижима трезвеност

, бате Giorgi a.k.a. рожденника дори удари един гюбек, един блус с Дияна и едно кроше на същата...
лирическия Аз е доволен
[заключение и заточение на по-горе споменатия]
няколкото метала съставляващи около 99% от българските люде в скромен Дийбурш донесоха некфа китара (

) и за ужаст на моя милост се разсвириха. нито свирка като свирка, нито свирня като свирня, само некфи лайна
The Край
преди админ-а да си е помислил да мести темата в "Простотии", да предупредя - ТЕМАТА НЕ Е БЕЗСМИСЛЕНА
ходи ми се на бг-ресторанта, навити?
по-точно - мисля си в понеделник около обяд някаде. събота и неделя нямам какво да правя, но за сметка на това в понеделник имам лекция по "Formale Grundlagen der Informatik" и мисля че това е идеалната възможност за пълнени чушки и супа топчета (примерно)
ако има (още) някой навит да драсне нещо тук или на ЛС
П.С. на печелившите - честито
[EDIT] @шефа - надявам се че не свързваш пост-а на метала с моята тема, можеш да го изтриеш, но поне до неделя не ми мести темата pls