Оооо какво се оплакваш, нали поне има кой да ти подарява??? Ако си спомняш, последния път като мъж внесе цветя у нас, станахме с Тотси като футболни топки в лицето, докато разберем, че сме алергични.. Оттогава никой не ни подарява
15 Feb 2006 21:39
eva longoria Мнения: 134
Стига сте се оплаквали - ами ако съвсем нищо не ви подаряват? Много е тъпо да се надяваш на внимание,а да не го получаваш и после се чувстваш едно такова - малко като пукнал
Life is not measured by the breaths we take,but by the moments that take our breath away
15 Feb 2006 21:49
Geri Мнения: 301
eva longoria написа:
Стига сте се оплаквали - ами ако съвсем нищо не ви подаряват? Много е тъпо да се надяваш на внимание,а да не го получаваш и после се чувстваш едно такова - малко като пукнал
Magi,
mai se polu4ava taka , zashtoto ti samata o4akvash 4oveka do teb da reagira kakto bi reagirala ti. Taka 4e ne se pritesniavai za nishto
(:
15 Feb 2006 21:58
Geri написа:
Magi,
mai se polu4ava taka , zashtoto ti samata o4akvash 4oveka do teb da reagira kakto bi reagirala ti. Taka 4e ne se pritesniavai za nishto
Права си,ама и ти си същата шматкофандърка
Life is not measured by the breaths we take,but by the moments that take our breath away
15 Feb 2006 21:59
[quote="eva longoria"]
Geri написа:
шматкофандърка
Taia duma si mi e patent Vnimavai )
(:
15 Feb 2006 22:00
eva longoria написа:
Geri написа:
шматкофандърка
Taia duma si mi e patent Vnimavai )
Оппссссссс, добре де кукундрундел тогава - сега поне няма да претендираш за авторски права
15 Feb 2006 22:42
kartof4o Мнения: 76
eva longoria написа:
Ми научи го бе Тва мъж ли е ако не се опитваш да го възпитаваш
И моя не се сещаше за тия работи, ама се научи На някои мъже просто не им идва от вътре, та трябва малко да им се "помогне"
15 Feb 2006 22:44
mne
pove4eto spored men po grab ne padat. A pak i da ti podariat posle shte izglejda siakash sami sa se setili... Maitap.
Prosto spored men ne triabva da se o4akva mnogo ili po-skoro neshto koeto ti samata bi napravila. Taka niama da se 4uvstvash kato malko umrial deto kajva magi.
(:
15 Feb 2006 22:49
kartof4o написа:
Ми научи го бе Тва мъж ли е ако не се опитваш да го възпитаваш
И моя не се сещаше за тия работи, ама се научи На някои мъже просто не им идва от вътре, та трябва малко да им се "помогне"
Ми то хубаво трябва,ама на мен като ми е неудобно
15 Feb 2006 22:50
Abe neudobno. Vzemash to4ilkata i po4vash da prevazpitavash
(:
15 Feb 2006 22:50
kartof4o Мнения: 76
Абе аз нямах предвид 2 дена преди някакъв празник да му обясняваш, че очакваш подарък - така е тъпо и верно звучи изпросено...
Ама ако в продължение на времето успееш да покажеш, че малките жестове имат за тебе значение и че се чустваш тъпо и както каза маги "пукнало" обикновенно има ефект взимат си поука хората и започват да се сещат...
15 Feb 2006 22:52
Geri написа:
Abe neudobno. Vzemash to4ilkata i po4vash da prevazpitavash
Хахаха,мисля че сама знаеш,че това е невъзможно - спомни си теорията за телесните повреди
14 Feb 2007 16:03
Хей )
Отново е Свети Валентин...Честито на всички , които празнуват на тези който не Честит Трифон Зарезан също и полека с червеното вино:П
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Не можеш да добавяш файлове към форума Можеш да сваляш файлове към форума