vij sa Adash,
za durpaneto nqma problemi-az sum oferten,no za filmite na djtacho-mi to ima takiwa programi,kato wmrecorder(http://www.wmrecorder.com/)
koito spokoino mogat da zapiswat filmite,taka che ako se nameri nqkoi,koito ima izlishni gb-i na harda za wsichkite filmi e optimalno,no ako me pitate mene,po qkoto e,ako iskate da investirate w bg filmi e slednoto:
wseki ima w bg priqteli,koito mogat da tochat bg filmite,moje da se poraztursim za 1 ftp,s zawidno mqsto i w nego da investirame $,koito shte dadem na tacho,ima i site-owe,kudeto mojesh da kachish do 1gb,a i ima mn hora,koito bachkat kato hiwita w unito,ako ima nqkakwa wuzmojnost da se pusne na uni mashinite 1 ftp-oshte po-dobre-tukmo mojem da si spestim $ i wmesto towa da pocherpim choweka s tqh

Drugia variant za poluchawane na bg stuff e prez torrenta na adres:torrents.bol.bg,kudeto mogat da se namerqt powecheto neshta,zashtoto ot arenata i posle w bol.bg,wupreki che wseki kazwa,da ne mu kachwat torrentite na drugo mqsto,no wse pak-bulgarina AGB-ta ne chete