Форумът

Начало Регни се Потребители Q&A
Подробно търсене    

Влез

Unbefristete EU-Arbeitsgenehmigung за студенти след 5 години

Форумът Новини и предложения за Форума Custom title

Потребители писали по темата: yurukov, ahu, Bo, visio, _|_VAL_|_, Юзбаши ... общо 8
      Часовете са в GMT + 1 Hour  
Създайте нова тема  Напишете отговор Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Custom title
Автор Съобщение  

28 Feb 2006 18:13 Цитирайте
visio

Вижте профила на потребителя  
Изпратете лично съобщение

Това, че не виждаш вразка с темата си е твой проблем. Не смятам, че ще се измисли нещо, с което всички да са сагласни, т.е. каквото и да се напражи гласно тиа CUSTOM TITLES не смятам че всички ще са съгласни.
ЮВместо това бих те помолил да ми отговориш на следния въпрос Каква е идеята, да се пишат постове, с цел да се увеличят броя им на сметката на даден учстник във форума? Не ми е ясно, какво точно иска да докаже някой, който се стреми към пост номер 1000 примерно.
Сигурен съм че до десет минутки ще си ми отговорил вече, защото постоянно си във форума. В това няма нищо лошо. Почивай си от време на време.
За съкращенията съм си все още на старото мнение.

28 Feb 2006 18:21 Цитирайте
yurukov

Вижте профила на потребителя  SKYPE Адрес

Ей то от къде тръгна, та къде стигна Neutral . Стига сте се карали за глупости. Едно гласуване би оправило нещата ако хората ги топлеше това, а доколкото виждам, на никой не му пука дали има етикетче под името му. Само дето се повдига въпроса. Затова ги махам докато на някой не му хрумне идея за поощряване на хората да пишат смислени и полезни неща, които ще отговарят на въпросите на другите и биха били полезни по-нататък. Последните два-три реда са първопричината на форума, ако някой се заяде за дългото определение. Arrow

28 Feb 2006 19:06 Цитирайте
Bo

Аз не виждам кво лошо има да се гласува, тъкмо ше видим дали хората се интересуват от това, щото тук сме се изказали само 5 човека.

Аз предлагам следната въпросчета, ако имате други предложения, може да ги напраивте и да се пусне анкетката:

-Да има по брой на съобщения
-Да има по обща дължина на съобщенията
-Да има по среден брой съобщения на ден
-Да има Custum title(всеки си избира сам такова)
-Без етикетчета

или пък може да пускат анкетки, след определени изказвания и тенденции във изказванията и да се избира на кой кво да му се сложи, примери: дърдорко/спамър, вулгарен тип, философ, сатирик, фанатик, математик, профан, с психични отклонения, непокист, апатичен член, мъдър галфон, интелектуалец, аристократ.. но по душа, прилежен тип, галош, цървул, смехоран, кулинар, зядливко, весел активист, .........

та така всеки ще се опитва или да си защитава титлата ако го кефи или да си я промени ако не го. Естесвено е малко субективно, но пък в крайни случаи, може ако човекът вземе да се разкая за дейстивията си Smile да му се смени веднага... и некви ей такива простотии, ако някой го кефи може да даде и други идеи и да стане нещо

Disce quasi semper victurus vive quasi cras moriturus. Carpe diem!

Разбирам те и на шльокавица, но бъди пич и пиши на Кирилица!
http://lat2bg.kredor.com/

28 Feb 2006 19:22 Цитирайте
yurukov

Добре тогава, пускам анкета да видим какво ще стане.

Някой от опциите не ги въведох, защото няма да проработят. Индивидуалното гласване за всеки поотдело ще се прави само за няколко души от други няколко; общ брой гласувания и среден брой гласувания на ден също не става, защото включват спама.

28 Feb 2006 21:56 Цитирайте
visio

Yurukov съжалявам ако съм развалил царящия мир, няма да се повтори.
Бо евала бате идеята ме накефи максимално.

28 Feb 2006 22:07 Цитирайте
yurukov

visio нищо не си развалил На кво ти прилича . Той форума е за да се спори.

01 Mar 2006 15:48 Цитирайте
Онбашията

Юзбаши написа:
Аз лично ме виждам смисъла от тези рангове. Някои хора киснат по цял ден във форума, но защо те ще са баш-форумджии, а хора, които пишат малко, но качествено ще са без никаква титла?

Освен ако не бъде назначен някой за съдник, за последна инстанция, тези титли са безсмислени и дискриминиращи. Така де! Равноправие за всички.

Копеле ти се описваш сам себе си с това че има хора които киснат във форума и само спамят. Едно качествено изказване нямаш. Сам ми призна че си спамил за да ме минеш по постове мене. Така че не ми обяснявай, моля те Smile

From far, from eve and morning and yon twelve-winded sky, the stuff of life to knit me blew hither: here am I. ...Now -- for a breath I tarry nor yet disperse apart -- take my hand quick and tell me, what have you in your heart.
      Нагоре  
Създайте нова тема  Напишете отговор Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Форумът Новини и предложения за Форума Custom title
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
Не можеш да добавяш файлове към форума
Можеш да сваляш файлове към форума

Нагоре  

Страница 3 от 3