получих майл че съм получил ново лично съобщение, а в форума няма такова нещо
yurukov ми спами пощата
mmmkey?
21 Apr 2006 17:41
yurukov Мнения: 1370
Първо трябва да кажа, че изключих по подразбиране изпращането на мейл когато получиш ЛС. Не знам защо ти пратен мейл и си нямал съобщение. Предполагам, че има грешка при mysql базата данни. Ще питам хората защо се получава така. А ако искаш да пилучаваш уведомление като получиш ЛС, след малко ще направя да може да се включва от профила.
Освен това форумът много често скача от www.yurukov.net на yurukov.net и ме кара да се логвам и на двата хоста. Адски е нервиращо! Админчето, do sumthin'!
If you a baller, nigga I'm a hall of famer
Lion tamer, with two fo'-fifth flamers
Understand, that yo' life's in danger
Didn't your momma, tell you not to talk to strangers
25 Apr 2006 22:48
Ей това била причината. Чудех се защо cooky-тата се скапват от време на време, а то защо било. Сега трябва да видя как да го оправя.
Тъй като ми писна да има разни бъгове по форума, реших да го преинсталирам наново, но първо трябва да направя промените които съм правил тук и да видя коя е скапала cooky-тата.
shit happens and it's da same shit different day тва с двойното логване дразни доволно много, сигурно за това не пишат вече хората
mmmkey?
30 Apr 2006 11:59
Geri Мнения: 301
Оправи се...
(:
30 Apr 2006 12:20
ahu Мнения: 441
das doppeltanmeldungsproblem ist immer noch dabei
mmmkey?
30 Apr 2006 12:23
Geri Мнения: 301
хм аз тази сутрин не забелязах
(:
30 Apr 2006 18:45
Направих така, че cooky-то да се записва под www.yurukov.net. Преди беше под yurukov.net и може би под IE има разлика между двете. Аз съм под Moz и от тогава не ми е правило проблеми.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Не можеш да добавяш файлове към форума Можеш да сваляш файлове към форума