Идва време за изпити, когато най накрая трябва да си седна на гъза и се постарая нещо да ми влезе в кухата тиква. Нямам в предвид поредната порция спагети (които станаха доста популярни напоследък) нещо по-истинско. Някоя мисъл, нещо което ще ме накара да се почувствам знаещ и интелигентен. Естествено когато най много трябва, тогава най-много ме мързи. Мамка му стара... Започнах да играя World of Warcraft. Генерална грешка. Започнах да гледам Malcolm по сезон на ден (слава богу че имам само 3). А се смеех на тия дето са гледали приятели по 5 пъти десетте сезона. Миналата година по това време пак ме мързеше много и вместо Малкълм и WOW, гледах фарскейп. 3 сезона по 20 и кусур серии всяка по 40 минути... Съответно ме скъсаха на числените... на толкова лесен изпит.
Стартирам инициативата "не на мързела"... Ще си правим с_бирки със всички които искат да се включат. Не искам да ме мързи, искам всичко да знам

. Ще се събираме заедно и заедно ще се борим с мързела - ще се напием като съветски трактористки февруари месец и ще решаваме задачи по механика на вързано. Хем разпусакме, хем учим. Всеки желаещ е добре дошъл. Другата седмица ще уточним мястото и часа на първата среща. Който иска може да си носи спагети... и мултивитамини... после ще ви обясня защо ви трябват. Като изрешим всички упражнения по механика, ще минем на частни диференциални. Ако някой има мнение по въпроса и предложения, пишете
Пийс (грах)