Автор |
Съобщение |
|
|
|
|
Geri Мнения: 301

|
4estit sveti valentin na vsi4ki 
(:
|
|
|
alkoholiganka Мнения: 192

|
Geri написа: | 4estit sveti valentin na vsi4ki  |
Chakai be geri, zakyde byrzash...
|
|
|
Юзбаши Мнения: 352

|
Абе я ми се махайте от тук с тия американски празници! 14 февруари си е Трифон Зарезан, а не още един ден за специално отношение към жените. Не на феминизма! :)
If you a baller, nigga I'm a hall of famer
Lion tamer, with two fo'-fifth flamers
Understand, that yo' life's in danger
Didn't your momma, tell you not to talk to strangers
|
|
|

|
Не че ше се сетиш да подариш цветенце на някой за 8ми март де...
|
|
|

|
alkoholiganka написа: | Geri написа: | 4estit sveti valentin na vsi4ki  |
Chakai be geri, zakyde byrzash... |
6to be koia data sme dnes?
edit: vidiah 4e sam podranila s edin den. Shmatka sam si i tova e
(:
|
|
|

|
Юзбаши написа: | Абе я ми се махайте от тук с тия американски празници! 14 февруари си е Трифон Зарезан, а не още един ден за специално отношение към жените. Не на феминизма!  |
Be koi govori za feminizam? Nima jenati nikoga ne ti e podariavala neshto za tozi praznik?
(:
|
|
|

|
|
|
|

|
alkoholiganka написа: | Гери, даркчо да не те излъга, че днес е 14ти, за да му дадешпредварително подарък  |
Mne nie ne 4akame praznici:P
(:
|
|
|

|
Това да се чува!
|
|
|
Юзбаши Мнения: 352

|
alkoholiganka написа: | Не че ше се сетиш да подариш цветенце на някой за 8ми март де... |
И изпросения подарък си е пак подарък :)) Имаш от мене цветенце за осми март. Даже не едно, ами цели три ще взема да ти подаря. Абе, четно или нечетно се подаряваше? Все ги бъркам - колко бяха за живите, колко за умрелите.
If you a baller, nigga I'm a hall of famer
Lion tamer, with two fo'-fifth flamers
Understand, that yo' life's in danger
Didn't your momma, tell you not to talk to strangers
|
|
|
kartof4o Мнения: 76

|
четните са за умрелите
Мене редовно ми подаряват четна бойка  И си питам - "Защо бе?"
И ми се отговаря - "Ми те по 10 ги продават, кво искаш да изхвърля едното ли?"
Та май е се тая 
|
|
|

|
Ха! Чудесно! Измислихме го.. На мен - 9 и едно ше дадем на компира  Устройва ли те? Ама.. както се казва - ние цветя не пием...

|
|
|
Онбашията Мнения: 169

|
За починали хора е 2 или макс 4.. 10 е възможна бройка за жив човек, когато бройките са големи няма проблеми. ( примерно 100 рози ).
From far, from eve and morning and yon twelve-winded sky, the stuff of life to knit me blew hither: here am I. ...Now -- for a breath I tarry nor yet disperse apart -- take my hand quick and tell me, what have you in your heart.
|
|
|
yurukov Мнения: 1370

|
Е да ама психологически е кофти. Аз примерно това дето го каза за по-голямата бройка не го знам, и ако някои ми подари 100 рози ( САМО ДАВАМ ПРИМЕР  ) ще се сресна дали не съм умрял вече и да не знам. Затова е хубаво да не се рискува и да се подари нечетно число, че току виж момичето не знаело за последното правилно.
|
|
|
kartof4o Мнения: 76

|
Ако питате мене - важно е че някой се е сетил
Пък ко ще да са четна бройка
Мене в последните 2 години само четни бройки ми подаряват пък нищо ми няма 
|
|