Абе я ми се махайте от тук с тия американски празници! 14 февруари си е Трифон Зарезан, а не още един ден за специално отношение към жените. Не на феминизма! :)
If you a baller, nigga I'm a hall of famer
Lion tamer, with two fo'-fifth flamers
Understand, that yo' life's in danger
Didn't your momma, tell you not to talk to strangers
13 Feb 2006 11:51
alkoholiganka Мнения: 192
Не че ше се сетиш да подариш цветенце на някой за 8ми март де...
13 Feb 2006 11:57
Geri Мнения: 301
alkoholiganka написа:
Geri написа:
4estit sveti valentin na vsi4ki
Chakai be geri, zakyde byrzash...
6to be koia data sme dnes?
edit: vidiah 4e sam podranila s edin den. Shmatka sam si i tova e
(:
13 Feb 2006 11:57
Юзбаши написа:
Абе я ми се махайте от тук с тия американски празници! 14 февруари си е Трифон Зарезан, а не още един ден за специално отношение към жените. Не на феминизма!
Be koi govori za feminizam? Nima jenati nikoga ne ti e podariavala neshto za tozi praznik?
(:
13 Feb 2006 12:11
Гери, даркчо да не те излъга, че днес е 14ти, за да му дадешпредварително подарък
13 Feb 2006 12:13
alkoholiganka написа:
Гери, даркчо да не те излъга, че днес е 14ти, за да му дадешпредварително подарък
Mne nie ne 4akame praznici:P
(:
13 Feb 2006 12:18
Това да се чува!
13 Feb 2006 12:32
Юзбаши Мнения: 352
alkoholiganka написа:
Не че ше се сетиш да подариш цветенце на някой за 8ми март де...
И изпросения подарък си е пак подарък :)) Имаш от мене цветенце за осми март. Даже не едно, ами цели три ще взема да ти подаря. Абе, четно или нечетно се подаряваше? Все ги бъркам - колко бяха за живите, колко за умрелите.
If you a baller, nigga I'm a hall of famer
Lion tamer, with two fo'-fifth flamers
Understand, that yo' life's in danger
Didn't your momma, tell you not to talk to strangers
13 Feb 2006 12:45
kartof4o Мнения: 76
четните са за умрелите
Мене редовно ми подаряват четна бойка И си питам - "Защо бе?"
И ми се отговаря - "Ми те по 10 ги продават, кво искаш да изхвърля едното ли?"
Та май е се тая
13 Feb 2006 12:48
Ха! Чудесно! Измислихме го.. На мен - 9 и едно ше дадем на компира Устройва ли те? Ама.. както се казва - ние цветя не пием...
13 Feb 2006 16:40
Онбашията Мнения: 169
За починали хора е 2 или макс 4.. 10 е възможна бройка за жив човек, когато бройките са големи няма проблеми. ( примерно 100 рози ).
From far, from eve and morning and yon twelve-winded sky, the stuff of life to knit me blew hither: here am I. ...Now -- for a breath I tarry nor yet disperse apart -- take my hand quick and tell me, what have you in your heart.
13 Feb 2006 17:00
yurukov Мнения: 1370
Е да ама психологически е кофти. Аз примерно това дето го каза за по-голямата бройка не го знам, и ако някои ми подари 100 рози ( САМО ДАВАМ ПРИМЕР ) ще се сресна дали не съм умрял вече и да не знам. Затова е хубаво да не се рискува и да се подари нечетно число, че току виж момичето не знаело за последното правилно.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Не можеш да добавяш файлове към форума Можеш да сваляш файлове към форума