Форумът
       
 
Начало Регни се Потребители Q&A
Подробно търсене    
 
   
   
 
Влез
   
   
   
 


Unbefristete EU-Arbeitsgenehmigung за студенти след 5 години


Форумът Кулинария Tema za recepti
  
Потребители писали по темата: _|_VAL_|_, ahu, Geri, eva longoria, alkoholiganka, Dickinson ... общо 16
      Часовете са в GMT + 1 Hour  
Създайте нова тема  Напишете отговор Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Tema za recepti
Автор Съобщение  
 
19 Feb 2006 16:09 Цитирайте
visio
Мнения: 41



Вижте профила на потребителя  
Изпратете лично съобщение

Ako na niakoi my triabva recepta za kakvoto i da e bilo moje da se probva da go google-search-ne v 80% ot sly4aite izliza nyjnite recepti. A mejdy drygoto ako niakoi my se gptvi na partia moje da se obadi da se ygovorim.
 
19 Feb 2006 21:04 Цитирайте
Afu-Ra
Мнения: 341



Вижте профила на потребителя  SKYPE Адрес
Изпратете лично съобщение

Ако на някой му се ядат най-мощните кюфтета на света да купи кайма, яйца и един сикс пак експорт и да ми дойде на гости Mr. Green

Днес се оказа, че съм ъпгрейднал много хакфлайш скилла Smile Бих предизвикал дори баба ми Cool




... if it's to be then it'll be ... but not before it's time ... it may not come when you wanted ... but it will be on time ...
 
19 Feb 2006 22:49 Цитирайте
alkoholiganka
Мнения: 192



Вижте профила на потребителя  
Изпратете лично съобщение

Ма хА да ви видим, ако кажа, че не трябва да използвате никакви фиксове..опааа! Rolling Eyes
 
20 Feb 2006 0:07 Цитирайте
_|_VAL_|_
Мнения: 362



Вижте профила на потребителя  SKYPE Адрес
Изпратете лично съобщение

krum написа:
Какво е това "фикс"?


ами полуготов сос (продава се на прах)
идеален е като те мързи да си правиш сос за спагети




Ezekiel 25:17 - " The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee."

Направи си профил в :http://www.studivz.net/
 
24 Feb 2006 15:42 Цитирайте
Niel
Мнения: 17



Вижте профила на потребителя  
Изпратете лично съобщение

Пица по студентски!

Аз съм сигурен че тва е най-ядената "кулинария" от българските студенти в Германия, така че предлагам да и отдадем нужната чест!

Купуват се 3 пици от Алди, Плюс или Penny! Две от тях се слагат в хладилника за да не се развалят! Третата се слага във фурната или във микровалновата печка с upgrade "grill" и се пече около 12 мин на 220 градуса! Вади се и се яде! Мляс-мляс!

Да ви е сладко! На кво ти прилича




Art is the lie that makes us realize the truth. - Pablo Picasso
 
28 Mar 2006 21:40 Цитирайте
Geri
Мнения: 301



Вижте профила на потребителя  SKYPE Адрес
Изпратете лично съобщение

Една рецепта , която е бърза , вкусна и лесна :


Принцески а.к.а сандвичи от онези дето ги продават по капанчетата в Бг Surprised

Всичко , което е необходимо са хляб, маргарин за филииките (или масло). Освен това за да си направите сместа за мазане са ви необходими : кайма, сол, 2-3 яйца , чубрица и кашкавал.(може и джоджан).
Като пропорции на око , на който както му хареса.
Пъхате намазаните със сместа филиики във фурната и след около 10-20 минути имате готовите принцески...



Да ви е сладко На кво ти прилича




(:
 
02 May 2006 18:11 Цитирайте
yurukov
Мнения: 1370



Вижте профила на потребителя  SKYPE Адрес
Изпратете лично съобщение

Ето нещо което научих от майка ми:

Взимате половин килограм някакви пилешки дреболии от Руския, защото едва ли ще намерите някъде другаде. Оригиналната резепта е с това което в Добрич му викаме джерки - стомахчета, но става и със сърчица, воденички или всъщност каквото и да е месо. Много добре се почистват. Ако готвите сърчица или стомахчета трябва да ги разцепите до половината за да се сварят добре и отвътре, защото са доста жилави.

Сварявате ги напълно, тоест да са готови за ядене. През това време нарязвате една глава лук и няколко моркова наситно и ги запържвате в тава с олио във фурната. След това добавяте чаша ориз и той да се запържи леко. Когато дреболиите или месото са сварени, добавяте и тях и слагате 3 чаши вода, малко сол и го оставят във фурната да се запекат. Сложете и малко червен пипер и разни подправки - девесил, джоджан, чубрица, дафонов лист или там каквото ви се намира. Пече се докато стане готов ориза.

Довечера ще добавя и снимка какво се получава.





 
13 May 2006 16:56 Цитирайте
Geri
Мнения: 301



Вижте профила на потребителя  SKYPE Адрес
Изпратете лично съобщение

Бояне,
това изглежда доста вкусно Smile




(:
 
13 May 2006 20:08 Цитирайте
eva longoria
Мнения: 134



Вижте профила на потребителя  
Изпратете лично съобщение

Geri написа:
Бояне,
това изглежда доста вкусно Smile


Айде,Герчо,ще го сджуркаме като изядем супата На кво ти прилича




Life is not measured by the breaths we take,but by the moments that take our breath away Razz
 
17 May 2006 14:33 Цитирайте
Geri
Мнения: 301



Вижте профила на потребителя  SKYPE Адрес
Изпратете лично съобщение

Днес си пържих тиквички...

Та реших да припомня как се приготвят:

Значи трябват ви тиквички, олио , сол, малко чесън , брашно.

Белите и нарязвате тиквичките на средно дебели парчета. Слагате ги в нагорещен тиган и ги поръсвате с малко сол и чесън на вкус. Оствяте ги да се изпържат от едната страна като внимаваме да не загорят и после ги обръщате. Това е... Лесно и вкусно.

На кво ти прилича




(:
      Нагоре  
Създайте нова тема  Напишете отговор Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Форумът Кулинария Tema za recepti
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
Не можеш да добавяш файлове към форума
Можеш да сваляш файлове към форума
 


      Нагоре  

Страница 3 от 3
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Идете на:  
Powered by phpBB ©  | Translation by: Boby Dimitrov
Avalanche style by What Is Real © 2004